over ons

1995 | Het Begin

 

In 1995 kwam Marcel Huiskens op het idee om Huiskens Telecom, Security en Installatietechniek op te richten. Hij startte zijn eigen bedrijf en runde in de beginfase vanuit zijn eigen woning de onderneming.

2000 - 2005 | De Groei

 

Rond 2000 groeide het bedrijf uit tot een grote landelijke speler op het gebied van telecommunicatie, beveiligingssystemen, installatietechniek en datasystemen. Met als kernwaarden innovatief, kwalitatief, specialisatie en persoonlijke benadering. voorzagen ze vele particulieren en midden- en klein bedrijven van installaties.

2005 - 2010 | Jubileum 

Tien jaar later na het oprichten vierde ze hun eerste jubileum. Het 10-jarig bestaan en met inmiddels ook tientallen werknemers in dienst begon het een echt een groot bedrijf te worden in de beveiligingsbranche.

2010 - 2015 | Persoonlijke Aandacht

Vanaf 2010 ontstond het nieuwe Huiskens. Met een nieuwe huisstijl, missie en visie begon het bedrijf aan z'n nieuwe uitdaging. Hierbij lag de focus meer op persoonlijke aandacht voor de klant met een compacter team.

2015 - 2018 | Focus Op De Online Klant

Heden ten dage verandert er veel in de wereld en bevindt de klant zich steeds meer online. Om ook de online klant van dienst te zijn en de beste producten aan hun aan te kunnen bieden ontstond de ''Huiskens Webshop''. Deze zullen wij de komende jaren verder gaan uitbreiden. En natuurlijk komen wij ook nog steeds bij u thuis langs want onze kracht ligt immers bij de persoonlijke aandacht.